Szeretettel köszöntelek a Virágenergetika közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Virágenergetika vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Virágenergetika közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Virágenergetika vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Virágenergetika közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Virágenergetika vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Virágenergetika közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Virágenergetika vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
A mai rohanó világban a rendszertelen étkezés, a
tápanyagokban szegény ételek és a kevés mozgás mind rossz hatással vannak ránk,
és elősegítik az elsavasodást, ami hosszú távon rengeteg betegség
kialakulásában játszhat szerepet. Megfelelő mennyiségű zöldség és gyümölcs
fogyasztásával visszafordíthatod ezt a folyamatot, és sokáig megőrizheted
egészséged.
Citrom
A cirom az egyik legjobb C-vitaminforrásunk, azonban ezen kívül más jó hatásai is
vannak szervezetünkre, például remekül lehet vele lúgosítani. Mivel
cukortartalma elég alacsony, nem savasítja el a szervezetet. Étkezés előtt egy
kanál citromlé segíti az emésztést, és megköti a felesleges zsírokat.
Szőlő
Nagyon intenzív lúgosító hatással rendelkezik. Magas glükóztartalmának
köszönhetően fizikailag és szellemileg is nagyon frissítően hat a ránk. Olyan
fontos anyagokat tartalmaz, mint a C-, B-vitamin, folsav, biotin, kálium,
foszfor, kalcium és cink. Még jobb hatást érhetsz el, ha aszalt formában
fogyasztod, így egész nap nassolhatsz belőle.
Banán
A banán rengeteg egészségvédő és gyógyító hatással rendelkezik a lúgosítás
mellett. Magas káliumtartalma segíti az izmok és az idegrendszer működését,
emellett magas rost- és C-vitamin tartalma jót tesz a szívnek és az
érrendszernek is.
Alma
Segít kiegyenlíteni a szervezet egyensúlyát. A héjában lévő cellulóz tisztítja
a bélrendszert, a gyümölcshúsban lévő pektin pedig, mivel oldható rost,
megakadályozza a rossz koleszterinek lerakódását az érfalakon.
Dinnye
Bármilyen fajtáját kedveled, biztos lehetsz benne, hogy nagyon egészséges. Azon
kívül, hogy lúgosít, segíthet megelőzni a szív- és érrendszer betegségeinek
kialakulását, valamint megóv a rákbetegségek ellen.
Cékla
Ez a vörös színű zöldségünk igazi szuper lúgosító. De találhatók benne olyan
oldható élelmi rostok is, melyeknek köszönhetően csökkenthető a koleszterin
szint. Kálium tartalma serkenti a szervezet teljesítőképességét, és nagy
mennyiségben tudja a szervezet felvenni belőle a vérképzéshez szükséges
anyagokat.
Uborka
Igazán nagy segítség, ha helyre akarod állítani szervezeted pH-értékét, hiszen
nagyon jó lúgosító hatású zöldség. Káliumtartalma jótékonyan hat a vesékre és
gyorsítja a méregtelenítést. Akár nyersen, akár más formában is nagyon
egészséges.
Krumpli
Rendkívül gazdag mindenféle, szervezetünk számára nagyon fontos anyagban, mint
a C-vitamin és a B-vitaminok, ásványi anyagok, ballasztanyagok és növényi
fehérjék. Utóbbiakra szervezetünk anyagcseréjében van nagyon nagy szükségünk.
Jó, ha más köreteket, mint a tészta, vagy a kenyér, inkább valamilyen
krumpliból készült étellel helyettesíted.
Brokkoli
A legújabb elméletek szerint ez az egyetlen hosszú távú lúgosító.
Fogyasztásakor a szervezet sejtjeiben lúg raktározódik el, ezért nagyon
hatásos. Gazdag kalciumforrás, így segíti a csontképződést és megőrzi azok
egészségét, emellett serkenti az emésztést, és alacsony zsírtartalma miatt
nagyon jó diétás étel.
Spenót
Az egyik leghatékonyabb lúgosító. Oxálsav található benne, ami serkenti a
emésztést. Ezen kívül gazdag folsavban, ami szükséges a vérképzéshez,
B-vitaminokban melyek gyorsítják az anyagcsere folyamatokat, és K-vitaminban,
ami serkenti a vesék működését és szükséges a csontképződéshez.
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!