Szeretettel köszöntelek a Virágenergetika közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Virágenergetika vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Virágenergetika közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Virágenergetika vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Virágenergetika közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Virágenergetika vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Virágenergetika közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Virágenergetika vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
14 éve | Balló Gábor Imréné Hajnalka | 0 hozzászólás
Szent növény
A savanyú káposzta fehér
fejeskáposztából készül, melyet már az ókori görögök és a rómaiak is
ismertek és termesztettek. Az egyiptomi népek különféle betegségek
gyógyítására használták, emiatt szent növénynek tartották. A középkori
szerzetesek a káposztát nemesítették, így többféle változata jelent meg.
Itthon a 15. századtól termesztik.
Valódi vitaminbomba
„A
savanyú káposzta rendkívül magas C-vitamin tartalma a közhiedelemmel
ellentétben valójában alacsony, alig 16 mg/100 g” – mondja a Wellness
Cafe szakértője, Tihanyi András dietetikus.
A mai rohanó világban a rendszertelen étkezés, a
tápanyagokban szegény ételek és a kevés mozgás mind rossz hatással vannak ránk,
és elősegítik az elsavasodást, ami hosszú távon rengeteg betegség
kialakulásában játszhat szerepet. Megfelelő mennyiségű zöldség és gyümölcs
fogyasztásával visszafordíthatod ezt a folyamatot, és sokáig megőrizheted
egészséged.
Citrom
A cirom az egyik legjobb C-vitaminforrásunk, azonban ezen kívül más jó hatásai is
vannak szervezetünkre, például remekül lehet vele lúgosítani.
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu